Kuumakivihieronta Hyllynrannan Hieronta PornainenKuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on samalla sekä lempeää että todella tehokasta. Se lievittää hyvin stressiä, helpottaa kipuja ja avaa lihaksiston jännitteitä. Kuumakivihieronnalla on paljon suotuisaa vaikutusta kuten lihaskudosten pehmeneminen, verenkierron lisääntyminen, kuona-aineiden poistuminen kehosta ja nestekierron vilkastuminen.

Hieronta toteutetaan luonnonmukaisella öljyllä, joka hoitaa samalla ihoa. Sekoitan sekaan myös eteeristä laventeliöljyä, joka rauhoittaa mieltä.

Lihaksia hierotaan lämpimillä, luonnon muokkaamilla basalttikivillä, jotka luovuttavat lämpöä tasaisesti. Tämä avaa tehokkaasti lihasjumeja, koska kivien lämpö ulottuu aina 3 cm syvyyteen asti kudoksissa. Käytän hoidossa tarvittaessa myös kylmiä kiviä sekä kylmien ja kuumien kivien yhdistelmää.

Hoidon jälkeen saat syvän rentoutuksen tunteen ja lihasten liikkuvuus paranee.

Emme suosittele kuumakivihierontaa, mikäli sinulla on alentunut lämmönsietokyky, heikentynyt tuntoaisti tai jokin perinteisen hieronnan vasta-aiheista. Kun varaat aikaa, niin jutellaan ja sovitaan, minkä mittainen hoito on sinulle hyvä. Kaikkia toiveita kuunnellaan.