Ajanvaraus puhelimitse tai sähköpostilla

Hyllynrannan Hieronta Irina Kuulasvuo
Tervetuloa Hyllynrannan Hierontaan!

Voit varata ajan Hyllynrannan Hierontaan (Klassinen hieronta, Raskausajan hieronta, Vauvahieronta, Rentoutushieronnat) puhelimitse p. 0400 601 625

Jos en pysty vastaamaan puheluusi heti, soitan sinulle mahdollisimman pian takaisin.

Voit myös tiedustella vapaita tai peruutusaikoja sähköpostilla:

irina@hyllynrannanhieronta.fi

 

Varausehdot

Ajanvaraukset tulee tehdä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Varaukset ovat sitovia. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan oikeat ja ajan tasalla olevat yhteystietonsa varausta tehdessään. Varauksen tehnyt henkilö on vastuussa varauksesta siinäkin tapauksessa, että tekee varauksen toiselle henkilölle. Hyllynrannan Hieronta pidättää oikeudet muutoksiin, mutta informoi niiden sattuessa aina asiakasta.

Asiakkaan tulee peruuttaa tai siirtää tekemänsä varaus viimeistään 24 tuntia ennen varattua ajankohtaa. Muissa tapauksissa Hyllynrannan Hieronnalla on oikeus periä varatun palvelun hinta asiakkaalta. Tämä ehto koskee myös sairastapauksia (ellei asiakas toimita lääkärintodistusta). Mikäli asiakas jättää saapumatta varaamalleen ajalle, laskutetaan häntä varatun ajan kokonaishinnalla. Mikäli asiakas ei maksa laskutettua palvelua, siirretään saatava perintätoimiston perittäväksi. Mikäli asiakas saapuu myöhässä, tulee hänen maksaa koko varaamansa aika.

Myös lahjakortit