Intialainen päähieronta Hyllynrannan Hieronta Pornainen
Intialainen päähieronta tehdään asiakkaan istuessa. Kuvittele, kuinka rentouttavaa on esimerkiksi talvella istua lämpimän peiton alla takkatulen edessä ja nauttia miellyttävästä hoidosta!

Intialainen päähieronta

Tämä hoito on todella syvällisesti rentouttava ja miellyttävä hoito, joka tehdään asiakkaan istuessa lämpimän peiton alla. Sopii kaikenikäisille. Todellinen tehorentouttaja!

Hoito parantaa koko kehon vireystasoa ja vaikutus jatkuu vielä useamman päivän ajan. Hoito vaikuttaa koko kehon luonnolliseen tasapainoon, vähentää stressiä ja kirkastaa ajatuksia, parantaa unen laatua sekä helpottaa lihas- ja hermojännitystä. Intialainen päähieronta helpottaa myös tunnelukkoja sekä vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa.

Intialaisessa päähieronnassa käsitellään yläselkää, hartiaseutua, olkavarsia, niskaa, kallonpohjaa ja päänaluetta sekä kasvot. Lisäksi painellaan ja hierotaan ylävartalon ja päänalueen akupisteitä ja heijastealueita.

Suosittelemme varsinkin päätteen äärellä työskenteleviä kokeilemaan tätä miellyttävää hoitomuotoa. Lähdet varmasti hoidosta rentoutuneena, mutta piristyneenä.